NİĞDE / MERKEZ - Ağcaşar Hazim Arslanbay Ortaokulu

Nis

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104.Yılını coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Jandarma, cumhuriyet, güvenlik temalı resim yarışmasında okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Abdurrahim BOZBEY birinci olmuştur. Öğrencimiz Abdürrahim BOZBEY ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Merve DİNGİL i tebrik ederiz.

Şbt

Kudüs temalı resim yarışmasında üçüncü olan öğrencimiz Hakan BOZBEY ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Merve DİNGİL'i tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda 07 Nisan 2022 perşembe günü, İl Jandarma Trafik Ekipleri tarafından öğrencilerimize yönelik trafik eğitimi yapıldı.